Over ons

Stabco, dat is een goede fundering voor een aangename klantenrelatie.

Wij zijn een jong, maar toch heel ervaren bedrijf dat in heel Vlaanderen actief is. Onze zaakvoerder Marijn Fransen heeft een stevige expertise en reputatie in funderingstechnieken. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep en dat kan je duidelijk zien aan de passie waarmee hij elk project afwerkt.

Stabco Foundations werd in 2016 opgericht en sinds april 2017 staat Marijn’s vrouw, Charlotte Fleerackers ook mee aan het roer van het bedrijf. Zij deelt de passie voor funderingstechnieken en voor het runnen van een eigen zaak.

Onze troeven

Persoonlijke service

Een persoonlijke service voor al onze klanten

Bij Stabco vinden we persoonlijke service heel belangrijk. We doen alles alsof het voor onszelf was. Daarom leggen we ook de focus op eerlijkheid ten opzichte van jou als klant en geven je advies op maat zonder doelloos te verkopen. We zijn 24/7 bereikbaar voor zowel ons personeel als voor onze klanten. Potentiële klanten en bestaande klanten krijgen altijd Marijn aan de telefoon. Hij helpt dan ook regelmatig mee op werven, wat de service nog extra persoonlijk maakt.

Naast de snelheid en de flexibiliteit die we jou als klant bieden, zorgen wij er ook voor dat je een correcte prijs betaalt voor het project dat wij voor je uitvoeren. Tevreden klanten, dat is tenslotte waar wij elke dag naar streven. Hierdoor kunnen we ook respect en begrip van hen terugverwachten.

Ons modern en hightech machinepark zorgt ervoor dat wij snel goed werk kunnen afleveren en heel Vlaanderen.

Gratis offerte of toch nog enkele vragen?

Laat je gegevens achter of bel ons op het nummer 014/74.55.70

Contacteer ons